Lekker dansen
Door: Annelies
Blijf op de hoogte en volg Annelies
10 Maart 2005 | India, New Delhi
het gaat hier nog steeds super!!! Ik kan er niets anders van maken.
Deze week staat in het teken van dans voor mij. IK ben met een aantal meiden bezig met een dansje in te studeren. Zaterdag 19 maart is er een feest ter ere van het Liliane Fonds in het hostel. Dan komen er allemaal kinderen uit de buurt die geholpen worden door het Fonds en 's avonds komt er een belangrijk persoon langs. Wij moeten voor overdag activiteiten doen met de kinderen van het hostel en van de omgeving.
's Avonds treden sommige kinderen op met dans en dus ook mijn dansje. Het is een dansje op het liedje Oyalele van k3. Het dansje hebben de meiden zelf bedacht. Ik weet nog niet of ik dan ook ga meedoen, we zien wel.
Voor de rest ben ik nog steeds bezig met de daycare in het hostel. We zijn bezig met materialen aan te schaffen. Het gaat nog steeds erg traag. Ik hoop dat aan het eind van onze stage de materialen die wij willen aanwezig zijn.
We hebben wel al wat speelmateriaal gekocht, zoals een bal en soort lego (klikmateriaal). Daar vermaken de kinderen zich goed mee.
Vanmiddag voeren de kinderen op de primary school een drama- en dans- voorstelling op. Daar gaan we zeker naar kijken. Ze waren gisteren op het hostel druk aan het oefenen. Zag er al leuk uit.
Voor de rest gaan we dit weekend naar Pondicherry, een vroegere franse kolonie.
We hebben gehoord dat ze daar bruinbrood en stokbrood verkopen, jammie. Hier kunnen we alleen maar aan wit brood komen.
Voor de rest weet ik niet veel te melden meer. Tot de volgende keer maar weer.
Allemaal de groetjes
Annelies
10 Maart 2005 - 07:21
Judith:
Hoi Annelies,
Leuk dat je het zo gaaf vindt! Ik vind vooral de foto's ook erg leuk om te zien. De glunderende ogen van de kinderen!
Geniet ervan! -
10 Maart 2005 - 13:13
Trees:
Hoi Annelies,
Kom net thuis telefoon van Marieke. Heb je ook al een snoepje gekregen, het waren toch hartjes he.Marieke zei, dat ze gemaild had, maar ik krijg het nog niet binnen, zodoende maar naar jouw berichtje.Ik hoorde wel van haar dat het erg traag loopt met de stage. De hitte zal daar wel debet aan zijn
denk ik. Maar ja je moet je maar aanpasdsen aan het tempo daar. doeiiiii en fijn weekend -
11 Maart 2005 - 07:55
Bas:
Hee Annelies,
Bedankt voor je e-card, superleuk dat je aan mijn verjaardag gedacht hebt daar, terwijl je daar zo druk bent met allerlei andere dingen ! :) Super om te lezen dat je het daar zo geweldig hebt, ik zou zeggen...HOUDEN ZO! :P Ohja, vanavond vier ik dan mijn verjaardag...als je wilt kun je altijd langskomen? ;)
Liefs,
Bas -
11 Maart 2005 - 17:59
Jule:
Ha die anneliesje. klinkt goed zeg, leuk! ben wel beetje jaloers nu op wat je allemaal meemaakt. wow.
geniet er maar van, t vliegt voorbij. Hier alles tres bien. stage is heel leuk! groet aan de rest. xxx